NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely mahdollistaa asuntoon tutustumisen ajasta ja paikasta riippumatta

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely

Toteutamme asuntojen 3D -esittelyt toimeksiantajillemme kaikkiin myytäviin kohteisiin. 3D –kuvaus mahdollistaa myytävään asuntoon tutustumisen virtuaalisesti etänä esimerkiksi kotisohvalta. Käyttö on todella yksinkertaista. Asunnossa liikkuminen tapahtuu samaan tapaan kuin Google streetview -palvelussa. Palaute asiakkailta 3D-kuvausta kohtaan on ollut erittäin positiivista ja sillä on ollut selkeä vaikutus lopullisen ostopäätöksen tekemiseen.

3D –kuvausteknologia mahdollistaa asunnossa vierailun tietokoneen, mobiililaitteen tai virtuaalilasien välityksellä. Asunto kuvataan syvyyskameralla ja tilasta luodaan valokuvantarkka 3D-malli, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen asunnossa.

Asuntoa etsivä asiakas voi tutustua myytävään asuntoon entistä monipuolisemmin ja vaivattomammin. NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittelyssä ostajaehdokas pääsee asuntoon sisälle virtuaalisesti ja hän voi liikkua siellä aivan kuten itse haluaa ja milloin itse haluaa. Ostajaehdokas voi aloittaa asuntoesittelyn katsomisen sieltä mistä haluaa, jatkaa kierrosta haluamassaan järjestyksessä ja pysähtyä tutkimaan mielenkiintoisia yksityiskohtia. Asunnon 3D –mallinnettua pohjakuvaa voi pyörittää ruudulla ja näin tutustua huonejärjestelyyn.

Valokuvaan verrattuna virtuaaliesittely on paljon toimivampi ja realistisempi. Ostajaehdokas on aivan kuin olisi paikan päällä asunnossa ilman, että kuitenkaan lähtee kotoaan. Esittelyn avulla voi myös virkistää muistiaan ja palata asuntoon näytön jälkeen. Näin mielikuvat eivät ole vain oman muistin varassa.

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely palvelee ennen kaikkea ostajaehdokkaita. He pääsevät huomattavasti aiempaa vaivattomammin tutustumaan asuntoihin ja voivat valita heitä todella kiinnostavat kohteet paikan päällä tutustumista varten. Ostajaehdokas säästää aikaa, kun useampi asunto on mahdollista katsoa kerralla. Sopiva asunto löytyy nopeammin.

3D –tekniikka hyödyntää myös ostajia, jotka etsivät asuntoa toiselta paikkakunnalta, vaikka satojen kilometrien päästä. Kauempanakin sijaitsevat myyntikohteet voi kiertää kotisohvalta käsin. 3D-kuvaus on lisäpalvelu, joka tukee myyntiä. Kiinnostavat kohteet kannattaa aina käydä katsomassa paikan päällä.

3D –malli on katsottavissa myös virtuaalilaseilla, jolloin kokemus on entistäkin lähempänä paikan päällä tapahtuvaa vierailua.

Astu sisään virtuaaliseen näyttöön ja tutustu myyntikohteeseen omalta kotisohvaltasi.