Asuntoekonomi

Laadukkaat kotimaiset asuntojen kiintokalusteet edullisesti asuntokaupan yhteydessä!

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy toimii yhteistyössä Reveal Kalusteen kanssa. Reveal Kaluste hyödyntää nykyaikaista 3D virtuaalikuvausta (NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely) kiintokalusteiden suunnittelussa, mittauksessa ja mallintamisessa.

Harkitsetko ostettavan kohteen remontointia? 

Kiintokalusteremontin kokonaishinnan hahmottaminen saattaa olla haasteellista. LKV Asuntoekonomitoimisto Oy:n 3D virtuaalikuvattuihin myynnissä oleviin kohteisiin on mahdollisuus saada nopeasti ja vaivattomasti Reveal Kalusteelta hinta-arvio myytävän kohteen kaikista kiintokalusteista tai vain esimerkiksi keittiön kalusteista.

Kiintokalusteisiin kuuluu asuntojen kaikkien sisätilojen kiinteät kalusteet, kuten keittiökalusteet, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen kalusteet sekä eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot / liukuovikaapistot. Tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista eikä se sido tarjouksen pyytäjää. Jos harkitset ostettavan kohteen remontointia, voit pyytää kiintokalustetarjouksen myynnissä olevasta kohteesta Reveal Kalusteen suunnittelijalta Joni Panulta puh. 0400 561 651 tai sähköpostitse joni.panu(at)reveal.fi

Reveal Kalusteen kautta on saatavilla myös purku- ja asennuspalvelu sekä keittiön kodinkoneet, hanat ja altaat. Toteuta remontti ennen muuttoa ammattilaisen suunnittelemana edullisesti ja vaivattomasti!

Lisätietoa: www.kaluste.reveal.fi