Kiinteistönvälityspalvelu - Asuntoekonomi

Avaa ovesi -palvelu

Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelu

Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelulla saat huomattavia etuja kaupankäyntiin! Luomme asunnollesi todistettavasti kattavimman myyntiportaalinäkyvyyden, joka kattaa näkyvyyden kaikkiin top 3 Suomen suurimpiin myyntikanaviin ja sosiaaliseen mediaan.

Laadukkaiden perinteisten valokuvien lisäksi saat laadultaan maailman kärkeä olevan Matterportin 3D virtuaalikuvauksen. 3D kuvaus mahdollistaa NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittelyn™ ja myytävään asuntoon tutustumisen sekä kohteessa vapaan liikkumisen merkittävästi monipuolisemmin ja vaivattomammin heti, kun kohde on julkaistu.

Yrittäjä, ekonomi, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Matti Leskinen hoitaa asuntosi myyntiä, jolloin olet aina selvillä kuka myynnistä vastaa. Yhteydenotot tulevat saman kiinteistönvälittäjän kautta ja kaikissa kysymyksissä voit ohjata asiakasta halutessasi kääntymään aina saman kokeneen kiinteistönvälittäjän puoleen. 

Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelussa sinun tehtäväksi jää ainoastaan avata asuntosi ovi kiinnostuneille ostajaehdokkaille. Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV huolehtii kaikesta muusta ennen ja jälkeen asuntonäytön (mm. myyntimateriaali, puhelut, sähköpostit, näyttöaikojen sopimiset, ostotarjoukset, kauppakirjat, ilmoitukset verottajalle jne.). Avaamalla asuntosi oven säästät huomattavan summan kiinteistönvälityspalkkiossa!

Otamme kohteita myyntiin pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilta. Voit tarjota kuitenkin myös muualla Suomessa sijaitsevaa kohdetta.

Tiedustele tarkemmin ja pyydä ilmainen asuntoarvio. Matti Leskinen puh. 040 8494 373, matti.leskinesuntoekonomi.fi

Kuuntele radiospotti tästä:

"Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelumme on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat hoitaa asuntokaupat edullisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla"

Oletko harkinnut asuntosi myymistä?

Asuntoekonomin Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelulla voit säästää tuhansia euroja kiinteistönvälityspalkkiossa. Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelumme on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat hoitaa asuntokaupat edullisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Palvelussamme omistajan tehtäväksi jää ainoastaan näyttää asuntoa kiinnostuneille ostajille. Kaikesta muusta huolehtii kiinteistönvälittäjä. Koska asuntosi esittelykerrat eivät ole riippuvaisia kiinteistönvälittäjän aikatauluista, saat varmasti haluamasi määrän näyttökertoja juuri sinulle sopivaan aikaan. Samalla voit vauhdittaa kaupantekoa jakamalla kokemusperäistä tietoa asunnosta ja asuinalueen palveluista. Halutessasi voit ohjata asiakasta kääntymään kysymyksineen myös kiinteistönvälittäjän puoleen.

Vaivatonta

Asuntokauppa Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelulla on vaivatonta. Kiinteistönvälittäjä hoitaa yhteydenpidon asiakkaisiin, laatii kaikki tarvittavat asiakirjat ja kohde-esitteet sekä myyjälle että ostajaehdokkaalle. Kiinteistönvälittäjä käsittelee ostotarjoukset, neuvottelee kauppahinnasta sekä hoitaa myynti-ilmoitukset ja markkinoinnin vahvalla ammattitaidolla. Samalla saat käyttöösi kattavan näkyvyyden alan johtavissa verkkokanavissa.

Kiinteistönvälittäjä vastaa kaupasta

Kiinteistönvälittäjän vastuu asunnon kunnon ja taustatietojen selvittämisessä on täysin sama kuin perinteisessä kiinteistönvälitystoiminnassa. Kiinteistönvälittäjän on laadittava lainmukainen esitemateriaali ja tilattava asunto-osakkeissa isännöitsijältä huoneistoa ja taloyhtiötä koskeva materiaali. Kiinteistöissä kiinteistönvälittäjän on huolehdittava ajan tasalla olevista kiinteistörekisteriotteista ja kerättävä kaikki muu lain vaatima materiaali. Kaikki Avaa ovesi -kiinteistönvälityspalvelun kohteet tulevat myyntiin Asuntoekonomin ja LKV -pätevöityneen kiinteistönvälittäjän yhteystiedoilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja avaa ovesi niin laitetaan asuntosi myyntiin.

 

Ota yhteyttä

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne.