Uudiskohteiden myynti - Asuntoekonomi

Uudiskohteiden myynti

Säästä kiinteistönvälityspalkkioissa merkittävä summa välitystyön ja myynti-ilmoitusten laadusta tinkimättä. LKV Asuntoekonomitoimisto Oy tarjoaa nyt myös uudiskohteiden myyntiin uudenmallisen kiinteistönvälityspalveluvaihtoehdon avaa ovesi -palvelun, joka eroaa perinteisestä kiinteistönvälityspalvelusta vain siinä, että asunnon myyjä avaa asunnon oven ostajaehdokkaalle.

Miksi avaa ovesi -palvelu?

Aloitimme tarjoamaan avaa ovesi -palvelumallista kiinteistönvälityspalvelua yksityisille asunnon myyjille syksyllä 2016. Palvelu on otettu erinomaisesti vastaan, sillä tällä hetkellä kaikista myytävistä kohteistamme noin 95 % on myynnissä avaa ovesi -palvelulla ja loput noin 5 % perinteisellä kiinteistönvälityspalvelulla. Yksittäinen asunnon myyjä säästää parhaimmassa tapauksessa jopa yli 90 % kiinteistönvälityspalkkiossa avaa ovesi -palvelua hyödyntämällä. Avaa ovesi -palvelu soveltuu erinomaisesti, jopa paremmin uudiskohteiden myyntiin. Säästettävä rahasumma moninkertaistuu eikä rakentajan tarvitse rakentamisvaiheessa todellisuudessa käyttää aikaa asuntojen myyntiin, koska näytöt asunnoissa eivät ole vielä rakentamisvaiheessa useimmiten mahdollisia. Me hoidamme tosiasiassa kaiken myyntityön rakennuksen valmistumiseen asti.

Mitä markkinointimateriaalia tarjoamme?

Kauttamme on saatavilla avaa ovesi -palveluun yhdistettävissä oleva laadukas ja markkinoiden kattavin ennakkomarkkinointimateriaali, joka tukee oleellisesti myyntiä.

Laadukas ja kattava ennakkomarkkinointimateriaali edesauttaa ostopäätöstä. Tavoitteenamme onkin, että merkittävä osa asunnoista myydään ennen kohteen valmistumista.

Välitysvaihtoehdot kohteen valmistuttua

Avaa ovesi -palvelu soveltuu myös valmistuneiden uudiskohteiden myyntiin, kuten edellä mainittujen käytettyjen asuntojen myyntiin. Tällöin toteutamme kaikkiin myynnissä oleviin kohteisiin 3D-virtuaaliesittelyn (Näyttö 24/7 -asuntoesittely), joka antaa kattavan kuvan myytävästä kohteesta ja vapaan pääsyn tutustumaan etäältä satojenkin kilometrien päästä myytävään kohteeseen. Rakentajalla on mahdollisuus käyttää kohteen valmistuttua perinteistä kiinteistönvälityspalvelua tai vaihtoehtoisesti edullisempaa avaa ovesi -palvelua.

Kiinteistönvälityspalveluumme sisältyy kattavin mahdollinen nettinäkyvyys: etuovi.com, oikotie.fi, tori.fi, asuntoekonomi.fi ja sosiaalinen media.

Tarjoamme yhdessä Reveal Finland Oy:n kanssa kattavan ja kustannustehokkaan kokonaispalvelun uudiskohteiden myyntiin.

Uudiskohteiden myynnin kokonaispalvelu on mahdollista räätälöidä tarpeidenne mukaan myytävä kokonaisuus huomioiden. Pyydä tarjous suunnitteilla/rakenteilla olevista uudiskohteista tai valmistuneista uudiskohteista. Toimialueemme uudiskohteissa kattaa koko Suomen.

Tutustu tästä tarkemmin!

Ota yhteyttä

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne.