Rakentajille Asuntoekonomi

Asuntoekonomi 

UUDISKOHTEIDEN MYYNTI

Säästä välityspalkkioissa merkittävä summa välitystyön ja myynti-ilmoitusten laadusta tinkimättä. LKV Asuntoekonomitoimisto Oy tarjoaa nyt myös uudiskohteiden myyntiin uudenmallisen välityspalveluvaihtoehdon avaa ovesi -palvelun, joka eroaa perinteisestä välityspalvelusta vain siinä, että asunnon myyjä avaa asunnon oven ostajaehdokkaalle.

Miksi avaa ovesi -palvelu?

Aloitimme tarjoamaan avaa ovesi -palvelumallista kiinteistönvälityspalvelua yksityisille asunnon myyjille syksyllä 2016. Palvelu on otettu erinomaisesti vastaan, sillä tällä hetkellä kaikista myytävistä kohteistamme noin 95 % on myynnissä avaa ovesi -palvelulla ja loput noin 5 % perinteisellä kiinteistönvälityspalvelulla. Yksittäinen asunnon myyjä säästää parhaimmassa tapauksessa jopa yli 90 % kiinteistönvälityspalkkiossa avaa ovesi -palvelua hyödyntämällä. Avaa ovesi -palvelu soveltuu erinomaisesti, jopa paremmin uudiskohteiden myyntiin. Säästettävä rahasumma moninkertaistuu eikä rakentajan tarvitse rakentamisvaiheessa todellisuudessa käyttää aikaa asuntojen myyntiin, koska näytöt asunnoissa eivät ole vielä rakentamisvaiheessa mahdollisia. Me hoidamme tosiasiassa kaiken myyntityön rakennuksen valmistumiseen asti.

Mitä markkinointimateriaalia tarjoamme?

Kauttamme on saatavilla avaa ovesi -palveluun yhdistettävissä oleva laadukas ja markkinoiden kattavin ennakkomarkkinointimateriaali, joka tukee oleellisesti myyntiä.

Laadukas ja kattava ennakkomarkkinointimateriaali edesauttaa ostopäätöstä. Tavoitteenamme onkin, että merkittävä osa asunnoista myydään ennen kohteen valmistumista.

Välitysvaihtoehdot kohteen valmistuttua

Avaa ovesi -palvelu soveltuu myös valmistuneiden uudiskohteiden myyntiin, kuten edellä mainittujen käytettyjen asuntojen myyntiin. Tällöin toteutamme kaikkiin myynnissä oleviin kohteisiin 3D-virtuaaliesittelyn (Näyttö 24/7 -asuntoesittely), joka antaa kattavan kuvan myytävästä kohteesta ja vapaan pääsyn tutustumaan etäältä satojenkin kilometrien päästä myytävään kohteeseen. Rakentajalla on mahdollisuus käyttää kohteen valmistuttua perinteistä välityspalvelua tai vaihtoehtoisesti edullisempaa avaa ovesi -palvelua.

Välityspalveluumme sisältyy kattavin mahdollinen nettinäkyvyys: etuovi.com, oikotie.fi, tori.fi, asuntoekonomi.fi ja sosiaalinen media.

Kokonaispalvelu on mahdollista räätälöidä tarpeidenne mukaan myytävä kokonaisuus huomioiden.

Kauttamme on saatavilla myös uudiskohteiden kiintokalusteet

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy tarjoaa yhdessä Reveal Finland Oy:n kanssa Suomen ensimmäisen kokonaisvaltaisen palvelun rakennusliikkeille uudiskohteiden suunnitteluun ja markkinointiin käsittäen myös kiintokalusteiden suunnittelun ja myynnin. Palvelukokonaisuudesta saa kaiken tarvittavan, vahvalla osaamisella ja saumattomalla yhteistyöllä. Palvelukokonaisuuden ansiosta rakentaja voi keskittyä olennaiseen eli rakentamiseen.

Tutustu palvelukokonaisuuteen: www.reveal.fi

Ota yhteyttä

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne.